torsdag 18. august 2011

Middag Dag 2: Kylling og Brokkoliform

 Kylling og Brokkoliform

1 grillet kylling - eller kyllingfileter skåret i biter
2 broccolistilker
sjampinjong
1 løk
1 beger creme fraiche
1 beger baconost (eller annen ost)
kajennepepper, hvitløk +++ det du liker
revet ost på toppen

Broccolien forvelles slik at den er såvidt litt myk. Kyllingen renses - eller bitene stekes - og kylling, broccoli og sjampinjong fordeles i en ildfast form. Creme Fraiche og baconost blandes og hvitløk og krydder has i blandingen. Rør inn noen spiseskjeer olivenolje. Det hele helles over kylling/brokkoli og revet ost legges på toppen.

Stekes i ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter.

Serveres gjerne sammen med en grønn salat og frisk asparges som stekes forsiktig i smør.

Denne retten falt så utrolig godt i smak hos både meg og mannen! 

 Kylling og brokkoligform har mitt terningkast:

Oppskriften på retten har jeg funnet HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar